REIKALINGA JŪSŲ PARAMA

Indijoje 11 moterų buvo suimtos už evangelizaciją

Vienuolika moterų – evangelisčių iš Haidarabado (Indija) ir dar septyni vietiniai krikščionys vyrai bei moterys buvo suimti ir teisiami dėl melagingų kaltinimų bandymu prievarta atversti moksleivius. Policija taip pat konfiskavo tris automobilius, kuriais važiavo evangelistai, pranešė persecution.org.

11 moterų atvyko iš pietinių Telanganos ir Andhra Pradešo valstijų ir vykdė asmeninę evangelizaciją kaimuose.

Viename kaime pamokslininkės užėjo į mokyklą ir, direktoriui leidus, vaikams dalijo Evangelijos knygas ir Naujuosius Testamentus.

Išeinant iš mokyklos juos sustabdė fanatiški hinduistai ir ėmė klausinėti jų motyvų. Augant įtampai, hinduistai iškvietė policiją.

Atvykusi policija sulaikė 18 krikščionių. Jie buvo nuvežti į policijos nuovadą ir užrašyti jų parodymai. Neradusi nieko blogo jų veiksmuose, policija pasiruošė krikščionis paleisti.

Tačiau vietos įstatymų leidžiamosios asamblėjos narys pagrasino policijai, kad surengs masinį protestą ir užblokuos miestą, jei 11 moterų iš Haidarabado bus paleistos.

Jis taip pat paskambino žiniasklaidai ir pateikė melagingą informaciją, kad 11 moterų be leidimo pateko į mokyklą ir bandė slapta atversti vaikus į savo tikėjimą. Žiniasklaidos atstovai šią istoriją paskelbė socialiniuose tinkluose ir laikraščiuose, net nesulaukę evangelistų komentarų.

Pastorius Binoy, padėjęs evangelistėms, Tarptautinio krikščionių koncerno (ICC) pareigūnui sakė, kad mokyklos direktorius leido evangelistėms platinti krikščionišką literatūrą. Tačiau asamblėjos narys grasino direktoriui ir privertė jį pateikti melagingą skundą, kuriame moterys kaltinamos neteisėtu moksleivių atvertimu.

„Policija taip pat be jokios priežasties konfiskavo mūsų transporto priemones ir iškėlė bylą vien dėl hinduistų fanatikų prievartos“, – sakė pastorius.

Dėl hinduistų nacionalistų grupių spaudimo visoje šalyje padaugėjo atvejų, kai suimami žmonės be jokių įrodymų ir keliamos melagingos bylos dėl atvertimo.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

REKOMENDUOJAME

Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Paypal paramos skydelis
banko paramos skydelis
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJ0YXB0aSBzYXZhbm9yaXUifQ==
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJwcmFuZSJ9

NAUJAUSI

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte