REIKALINGA JŪSŲ PARAMA

Asta Kubilienė. Politiko dienoraštis: aš niekada nebalsuočiau už juos

Rinkiminė kampanija įsisiūbavo rimtai. Dabar ji primena atrakcionų parką ne tik su visais ekstremaliais kalneliais, bet ir tomis jaudinančiomis emocijomis. Atrodo, kad visų poreikiai turėtų būti patenkinti. Ir vis tik girdisi aimanos, kad nėra ko rinkti į Seimą ir pasvarstymai, kad gal geriau iš vis neiti balsuoti, o piktesni dar žada eiti, bet gadinti biuletenius, įsivaizduodami, kad taip labai kažkam pakenks ir kažką nubaus. Deja…, kažkas tikrai ateis, ir tikrai ateis tie, kurie rašė mano facebook‘e po mano kritikos jų favoritams: „Kas beatsitiktų, aš visada už juos balsavau, balsuoju ir balsuosiu.“ Na, ir kaip juokauja internautai, temps lašines iš paskos, bet ateis. Ir aš ateisiu balsuoti, ir žinau, už ką niekada nebalsuočiau.

Pirmiausiai, už tuos, kurie naikina visą tai, kas man šventa – moters ir vyro santuoka sukurtą Šeimą. Aš nebalsuočiau už tuos, kurie iškart negali atsakyti, kiek yra lyčių. Nebalsuočiau ir už tuos, kurie įstatymais siūlo vaikams kontraceptikus, abortus, narkotikus, alkoholį ir elektronines cigaretes. Nebalsuočiau už tuos, kurie naikina tikėjimą, kartu naikindami viltį ir meilę.

Nerinkčiau ir tų, kurie naikina Konstituciją, o į teismus tiesiai iš Seimo infiltruoja savo partijos ideologus ir vietoj šiandienos problemų sprendimo mums siūlo laukti „Lietuvos 2050“, kurioje… ta pati jų ideologija, tik įvilkta į gražų, blizgantį popieriuką. Visai kaip sovietmečiu – laukti nuostabaus rytojaus, tik… be lietuvių, be mūsų kalbos, be šeimos, be tikrų moterų ir vyrų, nes jie juk gali persigalvoti dėl savo lyties.

Niekada nerinkčiau ir tų, kurie naikina Lietuvą, atimdami jos kalbą, į raidyną įtraukiant nelietuviškas raides, kvailai manipuliuodami, kad pavardė „identifikuoja“ asmenybę! Kiek Lietuvoje Kazlauskų, Petrauskų, Jankauskų ir t. t. Svarstau, kas mane labiau „identifikuoja“ – mergautinė pavardė ar dabartinė, po santuokos? O tų, kurie pasikeitė vardus ir pavardes? Gal jie kaip tik nenorėjo būti „identifikuoti“? Klausimų yra ir daugiau – kodėl norima „identifikuoti“ tik vieną tautinę mažumą? Kaip čia su kitų tautinių mažumų diskriminacija?

Aš niekada nebalsuočiau už „baidenus“, su visa pagarba jų amžiui, bet jei užlipęs ant scenos neberandi išėjimo… Lygiai taip pat nebalsuočiau už tuos, kuriems dar reikia baigti mokyklas ir universitetus, ir už tuos, kurie šioje kadencijoje siūlo populistinius įstatymo pokyčius, kad nepilnamečiai gali balsuoti savivaldybių rinkimuose. Puikiai suprantu, kad taip mirštančios partijos bet kokia kaina siekia pritraukti sau rinkėjų, o pateikti argumentai, kodėl reikia šio įstatymo, kalba patys už save. Pirmas argumentas – „nieko neatsitiks‘, antrasis – „neatstovaujama ši amžiaus grupė“. O tai kaip su trimečiais, septynmečiais, keturiolikmečiais..?

Nebalsuočiau ir už tuos, kurie negali nieko duoti kitiems, nes patys neturi. Ir tikrai, ne už niekur nedirbusius, nieko nesukūrusius, nieko nepasiekusius. Jie ateina pasiimti. Juos galima pažinti per šventes. Šventes jie švenčia vieni – apsitvėrę barikadomis, policijos „saugomi“ nuo minios, kurios nemaža dalis vėliau turės aiškintis teismuose, kodėl jų tos valdžios nemyli.

Ir žinoma, niekada nebalsuočiau už grupuotę, kuri vadinasi partija, kurioje gerai jaučiasi pedofilai, nes yra iš anksto įspėjami, kad jais domisi prokurorai, kurios narius į Dubajų nemokamai skraidina nacionaline grėsme saugumui esantys „verslininkai“, įsipainioję į kriminalines schemas, o jie patys, turbūt, gali suklastoti ne tik čekučius, bet galimai ir rinkimus.

Už juos aš niekada nebalsuočiau, nes jie nori atimti rinkimus ir demokratiją, šeimą ir valstybę, kalbą ir net mūsų mintis, o juk mūsų Lietuva – mūsų  atsakomybė.

LR Seimo narė ASTA KUBILIENĖ

Politinė reklama apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos PK sąskaitos.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

REKOMENDUOJAME

Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Paypal paramos skydelis
banko paramos skydelis
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJ0YXB0aSBzYXZhbm9yaXUifQ==
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJwcmFuZSJ9

NAUJAUSI

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte