REIKALINGA JŪSŲ PARAMA

Šiluvoje vyks arkivyskupo Kęstučio Kėvalo pirmosios knygos pristatymas

Visi, kas vyks į Šiluvą šeštadienį, rugsėjo 14 d., po pagrindinių šv. Mišių 14 val. aikštėje turės galimybę dalyvauti arkivyskupo Kęstučio Kėvalo naujos pirmos knygos pristatyme, susitikti su autoriais.

„Rugsėjo 14 d., šeštadienį, 14 val. Šiluvos miestelio aikštėje (Raseinių rajone) arkivyskupas Kęstutis Kėvalas su bendraautoriu Vytautu Raškausku kviečia į pirmą pokalbių knygos „Žmogaus širdis sutverta dangui“ pristatymą. Tai puiki proga pabūti kartu ir pasikalbėti apie laiką, viltį ir tikėjimą – visa tai, kas sugulė ką tik pasirodžiusioje knygoje”, – rašoma leidyklos „Tyto alba“ kvietime.

„Akordeono muzika, svajonė groti vestuvėse, mezgimas, darbas greitosios pagalbos sanitaru, Sąjūdžio banga ir didysis apsisprendimas. Visa tai telpa Kauno arkivyskupo K. Kėvalo gyvenime, kuriuo dvasininkas dalijasi knygoje „Žmogaus širdis sutverta dangui“. Ši knyga – tai nauji ir niekur neskelbti bičiuliški pokalbiai”, – priduriama jame.

Be kita ko pasakojama, kad „knygą sudaro 15 pokalbių, kurių temas diktuoja metų riboženkliai – svarbios minėtinos datos, pradedant Sausio 13-ąja, Vasario 16-ąja, baigiant Visų Šventųjų diena ir Kalėdomis. Atsispiriant nuo jų kalbama apie būtąjį ir būsimąjį laiką – praėjusias dienas, dabarties iššūkius, amžinąsias tiesas bei ateities svajones”.

Esant nepalankioms oro sąlygoms, renginys vyks Šiluvos piligrimų centre.

„Tai puiki proga pabūti kartu ir pasikalbėti apie laiką, viltį ir tikėjimą – visa tai, kas sugulė ką tik pasirodžiusioje knygoje”, – apie renginį rašo Kauno arkivyskupija.

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

REKOMENDUOJAME

Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Patreon paramos skydelis
Paypal paramos skydelis
banko paramos skydelis
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJ0YXB0aSBzYXZhbm9yaXUifQ==
eyJhbGwiOiJiYW5rbyBwYXJhbW9zIHNreWRlbGlzIiwicG9ydHJhaXQiOiJwcmFuZSJ9

NAUJAUSI

Būtume dėkingi, jei mus paremtumėte